Najaarsweekend van 6 Okt. t/m 9 Okt 2017.

Vrijdag koffie bij aankomst!
's Avonds bijpraten.

Zaterdag 10.00 u bezoek aan bijzonder  www.bomenkwekerij "De Smallekamp"
We krijgen een rondleiding en uitleg over het geheel, daarna gaan we per fiets naar de "Boerenlanddag" bij Molen "De Duif"!
18.30 stamppottenbuffet!!

Zondag 11.15 koffie.

Maandag afsluiting 10.00u met koffie.

U kunt zich nu aanmelden graag voor 1 Okt!!

Kosten per equipe € 71,-
info@camperplaatsdezwaan.com

Tel. 0341258242

Camperplaats de Zwaan Nunspeet.

In samenwerking met Transport-Scholingscentrum Wierden bent u welkom op een gezellig-serieus weekend waarbij wij veel aandacht schenken aan het nog veiliger rijden met de camper door u en de eventuele partner.
Vrijdag 20 okt 2017 komt u vanaf 10.00 uur aan in Nunspeet , worden de banden bekeken en indien nodig van de juiste spanning voorzien. Technische vragen kunnen reeds gesteld worden. Indien gewenst kan de camper tegen redelijke kosten gewogen worden op 500 meter van de camperplaats
Op de vrijdag avond doen we na de koffie met koek de workshop ,,veilig rijden met de camper,, een serieuse workshop waarin gelachen wordt.
Zaterdag 21 okt krijgt u van af 11.00 uur een demonstra...tie veilig parkeren op de camperplaats. Welke taak heeft hier de bijrijder/ster. Ook gaan we file inparkeren. Na de demonstratie gaat u dit met de eigen camper op de camperplaats oefenen onder toeziend oog van de instructeur. Per equipe kunt u dit indien gewenst samen oefenen.
Dan staat om 18.00 uur het stamppot buffet klaar. Na het buffet en de koffie doen we nog een stukje theorie ,, wie heeft tegenwoordig voorrang,, Dit geeft genoeg stof om de rest van de avond te discuseren over hoe we veilig met de camper weer thuis komen.
Kosten voor dit verzorgde weekend
€ 79.00 per equipe
€ 59.00 per solo
Daar krijgt u voor: 2 nachten op de camperplaats de Zwaan Nunspeet
???4 x koffie pp met koek
???1 x buffet pp
???2 x workshop camperveiligheid
???1 x buitentraining met rijvaardigheid instructeur
Meld u aan via de web site van camperplaats de Zwaan, info@camperplaatsdezwaan.com
Minimum aantal deelnemers 10, max 20.